Ostatnio szukano
Statystyki
Produktów: 8893 |
Kategorii: 80 |
Odwiedzin: 104872 |
Olandia olej z zarodków rzepaku 500ml
Najwyższej jakości olej rzepakowy tłoczony na zimno przy użyciu innowacyjnych technologii.
Wytłoczony z zarodków nasion rzepaku.
Tłoczenie z najcenniejszych części nasion pozwala uzyskać olej o wyjątkowych właściwościach.Idealny do sałatek, olej uniwersalny o lekko orzechowym smaku, bogaty w kwasy tłuszczowe Omega-3 idealnie nadaje się do codziennego stosowania w kuchni. Doskonały zarówno do potraw na zimno, jak i na ciepło. Polecany szczególnie do sałatek, surówek, sosów, dressingów, majonezów, past kanapkowych, past serowych, kasz, ziemniaków, ale może być również stosowany do gotowania, smażenia i pieczenia.Uprawiany beż użycia środków chemicznych. W rolnictwie ekologicznym używanie nawozów chemicznych, pestycydów syntetycznych jest całkowicie zabronione. Produkt ten został wyprodukowany przez naszych specjalistów z firmy Złoto Polskie z zachowaniem wszystkich zasad uprawy i produkcji ekologicznej.
Najwyższej jakości olej rzepakowy tłoczony na zimno przy użyciu innowacyjnych technologii.
Wytłoczony z zarodków nasion rzepaku.
Tłoczenie z najcenniejszych części nasion pozwala uzyskać olej o wyjątkowych właściwościach.Idealny do sałatek, olej uniwersalny o lekko orzechowym smaku, bogaty w kwasy tłuszczowe Omega-3 idealnie nadaje się do codziennego stosowania w kuchni. Doskonały zarówno do potraw na zimno, jak i na ciepło. Polecany szczególnie do sałatek, surówek, sosów, dressingów, majonezów, past kanapkowych, past serowych, kasz, ziemniaków, ale może być również stosowany do gotowania, smażenia i pieczenia.Uprawiany beż użycia środków chemicznych. W rolnictwie ekologicznym używanie nawozów chemicznych, pestycydów syntetycznych jest całkowicie zabronione. Produkt ten został wyprodukowany przez naszych specjalistów z firmy Złoto Polskie z zachowaniem wszystkich zasad uprawy i produkcji ekologicznej.
Producent
OLANDIA
EAN
5902020648574
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzję